Mandlivõi
Mandlivõi valmistatamiseks kasutatakse tavaliselt ainult ühte koostisosa – röstitud mandleid. Mandlid on ainulaadsed oma väga toiterikka koostise poolest. Mandlivõi on mitte ainult suurepärase monoküllastumata rasvhapete profiiliga, vaid tänu suurele valgu-, E-vitamiini ja kiudainete sisaldusele ka suurepärane energiaallikas. Võrdluses maapähklivõiga sisaldavad mandlivõid rohkem Kaaliumi, Rauda, E-vitamiini, Mangaani ning küllastumata rasvhappeid. Kõvasti vähem on mandlites küllastunud rasvhappeid. Loe lähemalt
Pähklivõid
Mandlivõi kasulikud omadused
- 100% looduslik – valmistatud ainult röstitud mandlitest
- Ei sisalda lisatud soola
- Looduslik magneesiumiallikas
- Ei ole palmiõli
- Kõrge kiudainesisaldus
- Sisaldab suures koguses looduslikke valke
- Sisaldab ainult looduslikke suhkruid
- Aitab kolsterooli taset vähendada
- Sisaldab kasulikke rasvhappeid
- Toetab südame- ja veresoonkonda
- Gluteenivaba ja sobibilik veganitele.
Mandlivõi kasutamine
Mandlivõid võib kasutada ideaalis ükskõik mis toidukorrana. Eriti hea on seda kasutada hommikusöögiks, nii on teil energiat kogu päevaks. Samuti sobib see suurepäraselt tervislikesse toitudesse - näiteks smuutidesse, kastmetesse, küpsetistesse või magustoiduks. Enne kasutamist on kindlasti soovitatav mandlivõi läbi segada, pikalt seistes võib see muidu kihistuda.
Vaata ka meie teisi pähklivõisi SIIT!