Lihavalk
Lihavalk ehk veisevalk ehk Beef Protein – kõik need on üksteise sünonüümid ning nende all mõeldakse loomset päritolu valke. Vastavalt oma bioloogilistele omadustele ei ole lihavalk ühesugune. Lihaskoe kõige väärtuslikumad valgud on müosiin ja müogeen (50%), aktiin (12-15%) ja globuliin X (umbes 20%). Need sisaldavad kõiki hädavajalikult tasakaalustatud aminohappeid. Lihavalk on rikastatud väga kasulike aminohapetega – trüptofaan, lüsiin ja arginiin (Kliki peale, et antud Aminoappetest rohkem lugeda).
Termotöötluse mõjul varieerub aminohapete sisaldus lihavalkudes vähe.Vähem väärtuslikest liha valkudest on kõrge aminohapete sisaldus koos trüptofaani kasvuomadustega, lihavalgud hõlmavad sidekoe valke (stroma valke). Need sisaldavad albuminoide – kollageeni ja elastiini, mis tänu oma valguühendite koostisele ei sisalda palju aminohappeid. Loe lähemalt
Taastajad/Peale trenni
Lihavalk
Lihavalk
Beef Protein
Beef Protein ehk lihavalk annab Sulle loomalihast vaid parimad ja kõige kasulikumad osad – see on täiuslik proteiin, mis on saadud naturaalsest loomalihast täiesti hormoonivabalt. Selle toote eelis on puhtam tootmisprotsess ilma igasuguste kemikaalideta. Kasutatakse hoopis kõrget rõhku ja temperatuuri, et hüdrolüüsi teel kätte saada vajalikud kasulikud osad. Peale mitmete hüdrolüüsi ja filtreerimissammude kuivatatakse saadud mass ning valmib lihavalk, milles on alles kõik vajalikud toitained, peptiidid, aminohapped, vitamiinid ja mineraalid. Tänu erilisele väljaarendatud tootmisprotsessile, on Teil seda lihtne seedida ning lahustub ja imendub kiiresti.
Veisevalk maitsestamata kujul võib sisaldada kuni massiivselt 97% proteiini! Selles on vähe kaloreid, rasva ja null süsivesikut. Lisaks on see kergemini seeditav ja omandatav, kui näiteks piimast pärit vadakuvalk. Maitsestatud variantidesse on tavaliselt lisatud ka seedimisele kasulikku sigurijuurest pärit kiudainerikast Orafti™ inuliini, mis teeb ka veisevalgu maitse suurepäraseks.
Vaata meie tervet Valkude/Proteiinide valikut SIIT!